Meeùs Verzekeringen
(http://www.meeus.com/Zakelijk)
Diensten
Binnen het MKB zijn de zzp’ers de snelst groeiende groep. De meeste zzp’ers hebben niet de intentie ooit personeel aan te nemen. Qua risico’s en verzekeringsoplossingen vraagt deze groep speciale aandacht. Om die reden biedt Meeùs u als zzp’er een speciaal zzp-verzekeringspakket aan. Dit pakket voorziet in de belangrijkste verzekeringen en kunt u desgewenst uitbreiden met bijvoorbeeld een dekking tegen arbeidsongeschiktheid en een inkomensvoorziening voor uw oude dag. Ook kunnen wij u maatwerk leveren.Pensioen
Meeùs kan u als zelfstandig ondernemer allerlei interessante pensioenoplossingen bieden. Als extra aanvulling op de AOW, of om bijvoorbeeld eerder te stoppen met werken.

Aansprakelijkheid
U kunt als ondernemer op verschillende manieren aansprakelijk worden gesteld, ook als de schuld niet bij u ligt. Gelukkig kunt u de materiele risico’s beperken met een aansprakelijkheidsverzekering voor ondernemers.

Zorg en inkomen
Met de juiste zorg- en inkomensverzekeringen hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiële risico's rondom ziekteverzuim. U bent verzekerd van advies en begeleiding door materie deskundige medewerkers.

Vastgoedbeleggingen
Meeùs Bedrijfshuisvesting begeleidt, adviseert en coördineert beleggingstransacties in vastgoed. Door onze kennis en ervaring zijn wij een serieuze partner in de beleggingsmakelaardij in Nederland.

Meeùs Verzekeringen
Rijnsburgersingel 61
Postbus 2100
2301 CC Leiden

Tel. +31 (0)71 - 5685747
Fax.+31 (0)71 - 5233821

info.leiden.rijn@meeus.com

 

 


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden