ABND Drinks Company BV
(http://www.abrandnewday.nl)
Drank - Alcohol
Professioneel en onafhankelijk, een jong bedrijf met een vernieuwend concept. Met een eigen visie op brand building richt A Brand New Day zich volledig op de marketing en verkoop van internationale topmerken op de Nederlandse drankenmarkt.A Brand New Day koppelt de kennis en professionaliteit van grote multinationals aan de flexibiliteit en creativiteit van een gedreven team. Een team van ervaren mensen die inmiddels een ruime kennis en expertise in de drankenbranche hebben opgebouwd. A Brand New Day heeft het lef om zich te blijven ontwikkelen en zich te verdiepen in nieuwe, internationale merken en trends. Het vertalen van die trends naar de Nederlandse consument is een van de belangrijke taken die ook het uitgebreide Horeca team graag op zich neemt, om zodoende iedere dag te bouwen aan sprankelende merken. Juist dat avontuur van nieuwe sprankelende merken gaat
A Brand New Day graag aan.

Spannende Mix
Merken die klinken! Een spannende mix van enerzijds nieuwe, trendy merken met een ongekende potentie en anderzijds krachtige, gevestigde merken die hun sporen al lang hebben verdiend. Stuk voor stuk merken met een zelfstandige positie en een uniek profiel.

Sterke merken voeren is al een uitdaging, maar sterke merken bouwen is nog veel uitdagender. Door op een creatieve manier nauw samen te werken met vooruitstrevende partners in o.a. communicatie en events, maar ook met collega distributeurs en klanten, is een dergelijke uitdaging aan ABND wel besteed. Voortdurend is het team op zoek naar innovatieve producten, naar gedistilleerde dranken die ergens op de wereld al een hit zijn, maar waarvan de Nederlandse markt het genot nog moet gaan proeven. A Brand New Day heeft het lef om juist ook dit onontgonnen terrein te betreden, zodat elke dag opnieuw een verrassende dag kan worden.

Geniet van onze merken, maar doe het verantwoord. Check www.drinkmaat.nl en www.alcoholengezondheid.nl

Dynamisch & Ambitieus
Oprichters Ruud Goesten en Carlo van Overveld verzamelden een geïnspireerd team van gedreven professionals om zich heen. Velen van hen deden marketing en/of sales ervaring op bij Allied Domecq en andere multinationals in de Fast Moving Consumer Goods.

Een dynamisch en ambitieus team dat zich graag inzet voor een goed resultaat. Uiteenlopende karakters en uiteenlopende talenten met als grote gemene deler de enorme dosis klantvriendelijkheid, ondernemerszin en durf. Het is een team dat er voor gaat, dat klaar is om te zorgen voor verrassingen. Zij weten wanneer er hard gewerkt moet worden, maar ook wanneer het tijd is om succes te vieren. A Brand New Day biedt alle medewerkers de mogelijkheid om aandeelhouder te worden in het bedrijf. Daarmee dragen ze niet alleen bij aan het succes van het bedrijf, maar delen daar ook direct in mee.


Berentzen

Super Toll! Berentzen is hét synoniem voor apfelkorn. Zeer populair bij jongvolwassenen, maar ook overbekend bij anderen: iedereen heeft wel eens Berentzen gedronken. Berentzen Apfelkorn en feest horen bij elkaar: bij apres-ski, carnaval of een andere feestelijke gelegenheid is Berentzen een graag geziene gast. A Brand New Day heeft een aanstekelijk promotieprogramma voor de horeca en besteedt daarnaast uitgebreid aandacht aan andere Berentzen-variëteiten, zoals Sauer Apfel en Winter Apfel.

 

 

 • Categorie: Likeur
 • Herkomst: Duitsland
 • Alcoholpercentage: 14,5% - 18%
 • Varianten: Apfelkorn, Apfelkorn low abv, Sauer Apfel, Winter Apfel, Peerkorn
 • Formaten: 2cl, 20cl, 70cl, 100cl, 300cl


Southern Comfort

Southern Comfort werd in 1874 in New Orleans ontwikkeld door de toen 24-jarige bartender Martin Wilkes Heron. Hij liet zich beinvloeden door de swingende contrasten van het diepe Zuiden, waar historie en traditie zich vermengden met energie en warmte. Het was er een smeltkroes van cultuur, lifestyle, cuisine, en muziek. In zijn bar op Bourbon Street schonk Heron zijn creatie Southern Comfort aan zijn vaste klanten, die behoefte hadden aan een drank met een zachtere smaak dan de harde whiskeys van die tijd. In 1900 won Southern Comfort een Gold Medal voor smaak en kwaliteit op de wereldexpositie in Parijs. Vier jaar later volgde een 2e gouden medaille op de St. Louis World Fair.

Het geheime recept van Southern Comfort is een unieke combinatie van kwaliteitsingrediënten waarin meerdere smaken te herkennen zijn, zoals die van perzik, sinaasappel, whiskey en kaneel.

Southern Comfort drink je puur, on the rocks, of in de mix met Sprite.

 • Categorie: Likeur
 • Herkomst: USA
 • Alcoholpercentage: 35%
 • Varianten: -
 •  Formaten: 70cl, 100cl


Hooghoudt

In september 1888 aanschouwde Hooghoudt het levenslicht. In een kelder in de Oosterstraat, op loopafstand van de Martinitoren, begon de geschiedenis van het roemruchte familiebedrijf. Het accent lag eerst op het stoken en bereiden van likeuren, later volgde de switch naar de beroemde Jonge Dubbele Graanjenever. De receptuur voor Hooghoudts Jonge Dubbele Graanjenever, Kalmoes Beerenburg, bessenjenever, Vieux en al die andere alcoholische genoegens koesteren we al ruim een eeuw. Het is het meesterschap dat de familie Hooghoudt uit Groningen van vader op zoon doorgaf. Een fraai geschenk dat al generaties meegaat.

A Brand New Day verzorgt voor Hooghoudt alle activiteiten in het horecakanaal. Voor retailactiviteiten verwijzen wij u naar Hooghoudt B.V.

 • Categorie: Binnenlands gedistilleerd
 • Herkomst: Nederland
 • Alcoholpercentage: 35%
 • Varianten: Jonge Dubbele Graanjenever, Kalmoes Beerenburg, Vieux, Beerenburg, Bessen
 • Formaten: 50cl, 100cl


Jack Daniel’s

Jasper Newton “Jack” Daniel werd geboren in 1850 in een gezin met 13 kinderen. Hij werd Grootgebracht door een vriend van de familie alvorens hij op 7-jarige leeftijd aan de familie Call werd uitgehuurd om op hun distilleerderij te werken. Jack leerde er alles wat hij kon over whiskey en geloofde net als Dan Call in het tijdsintensieve en kostbare proces van charcoal mellowing, wat hij om die reden geperfectioneerd heeft. Dit proces, wat door hen als essentieel werd beschouwd, heeft JACK DANIEL'S whiskey altijd zijn soepele karakter en unieke smaak gegeven. Toen Jack 13 was, verkocht Call zijn still aan hem. ‘Mr.’ Jack registreerde deze in 1866 waardoor Jack Daniel’s de oudste geregistreerde distilleerderij in Amerika is. In 1904 kreeg JACK DANIEL’S Tennessee Whiskey een Gold Medal op de wereldbeurs in St. Louis. Van de 20 whiskeys vertegenwoordigd, was hij de enige om deze prijs te winnen en geëerd te worden als ‘s werelds beste whiskey.

Charcoal mellowing verwijst naar een onderdeel van het produktieproces voor Tennessee whiskeys, waarvan JACK DANIEL’S het mooiste voorbeeld is. De whiskey wordt na produktie langzaam door grote vaten met tien voet houtskool gedruppeld. Dit proces duurt tien dagen en gedurende die tijd absorbeert de whiskey de essentie van de houtskool, die het haar een unieke smaak en aroma geeft. Tennessee whiskey maakt ook gebruik van het ‘Sour Mash’ principe. Dit betekent dat een deel van de bestaande productie wordt gebruikt om de volgende productie mee te starten, zodat smaak en karakter consistent blijven.

Drink Jack Daniel’s puur, on the rocks, of met cola

 • Categorie: Whiskey
 • Herkomst: USA
 • Alcoholpercentage: 40%
 • Varianten: -
 • Formaten: 5cl, 70cl, 100cl, 150cl


A Brand New Day Drinks Company B.V.
'Blushuis' unit 1.12
Reduitlaan 33
4814 DC Breda
T. +31 (0)76 – 8883000
F. +31 (0)76 – 8883001

 

 


Terug
 Evenementen
Copyright - Algemene voorwaarden